responsiveWordPress is ooit begonnen als een blog systeem, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig, populair en gebruiksvriendelijk CMS systeem, waarmee Websites makkelijker gemaakt en beheert kunnen worden.

WordPress werkt met Thema’s en Plugin’s. Met een Thema wordt de Layout van de Website grotendeels bepaalt en doormiddel van Plugin’s kan de Website uitgebouwd worden met diverse functies. Een plugin kan variëren van een Contactformulier tot een volledige Webshop. WordPress is gratis te downloaden en te gebruiken. WordPress is kosteloos en kostbaar voor de gebruiker, wordt wel eens gezegd.

WordPress werkt als Lego

WordPress wordt dan ook wel vergeleken met Lego. Je kunt met kant en klare onderdelen, die Plugin’s genoemd worden, de Website uitbouwen tot een mooie en professionele Website.

Veel Thema’s en Plugin’s zijn vanaf het Internet te downloaden. Alleen al vanaf de WordPress Website zijn er duizenden Thema’s en al meer dan 40.000 Plugin’s gratis te downloaden.

WordPress is Makkelijk en Veelzijdig

Het is mogelijk om binnen enkele uren een complete website in de lucht te hebben. Maar daarna begint het toepassen en aanpassen van de vele keuzes en mogelijkheden die WordPress biedt.

Wij bieden een complete training, waarbij u leert uw eigen Website op te zetten, uit te bouwen, aan te vullen en te onderhouden.

WordPress is Voordelig

Door te leren uw eigen Website te onderhouden kunt u veel kosten besparen op een Webdesigner en Website Services. Daarnaast geeft het u alle vrijheid om zelf snel iets aan te passen of aan te vullen. Ideaal voor de ZZP-er, het MKB, de hobbyist, verenigingswerker, enzovoort.

Onze Diensten

Wij bieden verschillende pakketten en diensten aan. Bijvoorbeeld wij trainen u de Website te bouwen en te onderhouden. Of wij bouwen uw Website en leren u daarbij deze zelf te onderhouden. Natuurlijk zijn wij daarbij altijd op de achtergrond aanwezig om een helpende hand te bieden waar dat nodig is. Wie bieden ook diverse Service pakketten.

Regelmatig geven wij WordPress Workshops en Trainingen. Ook geven we individuele trainingen (één op één) met als voordeel dat de training helemaal naar de wens en het niveau van de cursist gegeven wordt. Dit alles op een gedegen manier en tegen een scherpe prijs.

Voor meer info kunt u ons bellen op (0527) 652820 of vul het Contactformulier in.